A KONTAKTUS Egyesület 2013.01.01 és 2014.02.28 között a TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0061 azonosítószámú „Munkaerő-piaci Szolgáltató Központ létrehozása a KONTAKTUS Egyesületnél” címmel támogatott projektet valósított meg. A projekt 7 797 113 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
A KONTAKTUS Egyesület tevékenységi körének bővítése céljából nyitott a munkaerő-piaci szolgáltatások fejlesztése irányába annak érdekében, hogy az egyesület ügyfelei számára minél eredményesebb segítséget tudjon nyújtani a munkaerő-piacra történő visszatérítés érdekében.
A projekt eredményeként kialakítottuk az egyesület Munkaerő-piaci szolgáltató irodáját Baktalórántházán. Ehhez kapcsolódóan infrastrukturális és humánerőforrás fejlesztést valósítottunk meg. A projektünket szervezetfejlesztési munka, minőségirányítási rendszerünk fejlesztése, valamint munkatársaink továbbképzése egészítette ki.
A projekt hosszú távú célja, hogy az egyesület a jövőben Szolgáltató Irodájában megfelelő tárgyi feltételek mellett felkészült tanácsadókkal álljon ügyfeleink rendelkezésére és magas színvonalú munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtson, így például az egyéni munkatanácsadás, motivációs csoportos foglalkozás vagy az álláskeresési technikák átadása vonatkozásában.